Middagsymposium


30 september 2021


Bildung.city | Amsterdam

Voorwaarden

ORGANISATIE

Het Middagsymposium 50 jaar autisme in onderzoek en praktijk is een coproductie van Wetenschappelijk Tijdschrift Autisme (WTA) en Logacom. De logistieke organisatie is in handen van Logacom.

DATUM EN PLAATS

Het middagsymposium vindt plaats op 30 september 2021 in de Bildung.city te Amsterdam-Duivendrecht (Spaklerweg 79, 1114 AE), 020 - 320 33 64.

INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN

Deelname aan dit congres bedraagt €139,- excl. btw, dit is inclusief het boek Allemaal autistisch van Gerrit Breeuwsma, consumpties, en materiaal: schrijfbloc, balpen en handouts van de verschillende presentaties (mits beschikbaar gesteld door spreker). U kunt zich inschrijven via het online aanmeldingsformulier. Na ontvangst van uw aanmelding sturen wij u een factuur voor de betaling van deelnamekosten.

KORTINGSREGELINGEN

Meerpersoonskorting: bij meerdere deelnemers uit één organisatie/instelling krijgt de tweede deelnemer 5% korting en vanaf de derde deelnemer ontvangt u 10% korting. 
Voorwaarde voor de meerpersoonskorting is dat het factuuradres voor deelnemers gelijk is.

Studentenkorting: studenten hebben recht op € 29,00 korting. ‚Äč
Voorwaarde voor studenten korting is dat er bij de aanmelding een goed leesbare kopie van de collegekaart wordt gevoegd.

Abonneekorting: De abonnees van het tijdschrift WTA betalen slechts € 110,- excl. BTW. Voorwaarde is opgave van uw abonneenummer, dat hebben wij nodig om uw korting te kunnen verwerken.
Per abonneenummer wordt er voor één persoon korting aangeboden. Het nummer kunt u vinden op de adresdrager op de seal van het tijdschrift.

Kortingen kunnen (behalve de meerpersoonskorting) niet met elkaar worden gecombineerd. Wanneer u gebruik wilt maken van een korting, dan dient u dit zelf aan te vinken bij uw aanmelding. Met terugwerkende kracht worden er geen kortingen verwerkt. Alle kortingen zijn exclusief BTW. 

ALGEMENE VOORWAARDEN 
Bij aanmelding zijn de algemene voorwaarden van Logacom van kracht. Hiervoor verwijzen wij naar www.logacom.nl.
 

ANNULERINGSREGELING
Voor annulering gelden de volgende termijnen:
1. Bij annulering vóór 16 september 2021 bent u 25% van de deelnamekosten verschuldigd.
2. Bij annulering tussen 16 september 2021 en 23 september 2021 bent u 50% van de deelnamekosten verschuldigd.
3. Bij annulering na 23 september 2021 bent u de volledige deelnamekosten verschuldigd.
Bij verhindering heeft een deelnemer het recht zich zonder kosten te laten vervangen, mits dit van tevoren schriftelijk aan de organisatie is gemeld.


CONTACTGEGEVENS

Organisatie
 
Nadere informatie
Logacom BV, Postbus 12010, 1100 AA AMSTERDAM. Telefoon 020-3203364.